bijzonder

groen

genieten

bijzonder

groen

genieten

Bij Van der Loo Hoveniers maken we nooit zomaar een mooie tuin. Wij geloven in unieke oplossingen. Is het niet in een bijzonder ontwerp, dan is het wel door de materiaalkeuze of toevoeging van op maat gemaakte ornamenten of meubels. Wij streven ernaar om uw tuin bijzonder te maken. Zodat u elke dag bijzonder kunt genieten.

zakelijk

groen

genieten

Bij Van der Loo Hoveniers maken we nooit zomaar een mooie tuin. Van ontwerp, realisatie tot en met onderhoud: ons streven is altijd om u optimaal te laten genieten van uw zakelijke tuin. Zo maken wij van de werkplek een oase van rust. Door de toevoeging van groen op de werkplek komen u en uw werknemer meer tot rust. Meer balans voel je en dit vergroot de effectiviteit. Dat is zakelijk groen genieten.

doordacht

groen

genieten

Bij Van der Loo Hoveniers maken we nooit zomaar een mooie tuin. Van ontwerp, realisatie tot en met onderhoud: ons streven is altijd om u optimaal te laten genieten van uw tuin. Genieten doordat uw kinderen geen gevaren kennen of doordat u extra tijd over heeft om van uw tuin te genieten met een zo onderhoudsvrij mogelijke tuin. Van der Loo Hoveniers dat is bijzonder groen genieten.

De Mouthoeve Boekel

groen genieten

Een oude monumentale boerderij genaamd “ de Mouthoeve’’ met bijgebouwen die in stijl is omgetoverd naar een heus minicentrum met Brocanterie, Brasserie en met de oude koeienstal als overdekt winkelstraatje, waar het bijzonder groen genieten is.

Bij deze opdracht stond het meedenken in breedste zin van het woord met de klant en het naderhand realiseren van praktische doordachte tuinideeën centraal. Denk hierbij o.a. aan: de logistieke routes, bewegwijzering, inrichting parkeerplaatsen, fietsenstalling, terrassen, plant en materiaalkeuze(s), Jeu de Boulesbaan, verlichting en gevelverlichting.

Wij zijn dan ook trots dat het ons goed gelukt is om de tuinwensen, eisen van de Mouthoeve Beleef en Onderneem samen te voegen met Van der Loo Hoveniers praktisch doordachte tuinideeën en de aanwezige omgevingsfactoren.

De laatste puntjes worden de komende tijd nog op de i gezet, maar het is nu al een plaatje.... 

Zelf ook bijzonder groen genieten ervaren bij de Mouthoeve Boekel (kijk voor de openingstijden op de website van de Mouthoeve Boekel)