bijzonder

groen

genieten

Meegroei

groen genieten

Boekel

De opdrachtgevers van deze tuin willen dat hun tuin mee kan groeien met een eventuele toekomstige vervandering in de gezinssituatie.

In het ontwerp zijn door van der Loo Hoveniers al groen doordachte keuzes gemaakt om dit in de toekomst op eenvoudige wijze te kunnen creëren. Verder hadden zijn als belangrijke tuingelukwens dat ze in de avond ook optimaal groen kunnen genieten van hun tuin. Zowel als zij binnen als buiten vertoeven. Ze willen lekker buiten kunnen eten en relaxen.

 

Daarnaast was er vanuit de aannemer van het huis, de volgende harde eis: handhaven van het hekwerk, de begroeiing van het hekwerk en de keerwanden.

 

 

 

Het resultaat is een doordacht groen ontwerp dat in de toekomst op eenvoudige wijze mee kan groeien met een eventuele verandering in de gezinssituatie. Met enkele eenvoudige aanpassing in de toekomst kan in de bestaande border(s) een zandbak, c.q speeltoestel worden geïntegreerd. Er is gekozen voor 2 terrassen om het buiten eten en het relaxen mogelijk te maken. Op het terras achter in de tuin kan een laungeset geplaatst worden. Er is gekozen voor sfeervolle tuinverlichting om in de avond zowel van binnen uit als buiten in de tuin lekker te kunnen genieten. Deze tuin is mede door goede afstemming van dode materialen en beplanting ook nog onderhoudsarm.

 

Dit verstaat Van der Loo Hoveniers onder groen genieten.