bijzonder

groen

genieten

Zorgeloos

Groen genieten

Onderhoud

Zorgeloos groen genieten van uw tuin door het juiste onderhoud.

Van der Loo Hoveniers zorgt dat u zorgeloos groen kunt blijven genieten door regelmatig uw tuin/bedrijfstuin te onderhouden. Hiervoor heeft Van der Loo Hoveniers professionele kennis in huis van planten en seizoenen. Van der Loo hoveniers verstaat de kunst van het snoeien met inachtneming van de lange termijn visie op producten. Zorgeloos groen genieten kan o.a. doordat wij voor u de voorjaars, zomer en of najaarssnoei, wekelijks onderhoud uit handen te nemen.

Zorgeloos groen genieten zonder extra werk.

 

tuinonderhoud 2

 

tuinonderhoud

 

Bemesting

Daarnaast is zorg dragen voor goede bemesting passend bij de juiste beplanting van belang.

Voor uw en gazon en planten past van der Loo Hoveniers al vele jaren langzaam werkende meststoffen toe die geleidelijk aan werkzame stoffen afgeven. Hierdoor zien we een langdurig en evenwichtig groen resultaat bij onze klanten. 

Verder kunt u voor een op maat advies voor bemesting altijd contact met ons opnemen. Wij werken o.a. met de professionele lijn van deze bemestingsproducten.

 

Groene aanslag op uw bestrating

Hebt u last van groene aanslag op uw bestrating dan kan van der Loo Hoveniers verschillende opties inzetten, waaronder het inzetten van de Easy Clean. Hierdoor kunt u opnieuw groen genieten.  Zie op onze website onder producten:

 http://www.vanderloohoveniers.com/product/EasyClean%7Copnieuw%7Cgenieten/11

Onkruidvrije bestrating

Het onkruidvrij maken van bestrating verzorgen wij afhankelijk van uw wensen en de toepassingsplaats met passende middelen/machines, waaronder een speciale borstel.

Wij adviseren u graag over onderhoud op maat.

Onderhoud zorgt dus voor groen genieten waar van der Loo Hoveniers voor staat.