bijzonder

groen

genieten

bijzonder

groen

genieten

Bij Van der Loo Hoveniers maken we nooit zomaar een mooie tuin. Wij geloven in unieke oplossingen. Is het niet in een bijzonder ontwerp, dan is het wel door de materiaalkeuze of toevoeging van op maat gemaakte ornamenten of meubels. Wij streven ernaar om uw tuin bijzonder te maken. Zodat u elke dag bijzonder kunt genieten.

zakelijk

groen

genieten

Bij Van der Loo Hoveniers maken we nooit zomaar een mooie tuin. Van ontwerp, realisatie tot en met onderhoud: ons streven is altijd om u optimaal te laten genieten van uw zakelijke tuin. Zo maken wij van de werkplek een oase van rust. Door de toevoeging van groen op de werkplek komen u en uw werknemer meer tot rust. Meer balans voel je en dit vergroot de effectiviteit. Dat is zakelijk groen genieten.

doordacht

groen

genieten

Bij Van der Loo Hoveniers maken we nooit zomaar een mooie tuin. Van ontwerp, realisatie tot en met onderhoud: ons streven is altijd om u optimaal te laten genieten van uw tuin. Genieten doordat uw kinderen geen gevaren kennen of doordat u extra tijd over heeft om van uw tuin te genieten met een zo onderhoudsvrij mogelijke tuin. Van der Loo Hoveniers dat is bijzonder groen genieten.

Zakelijk

groen genieten

terras Gemert

Uitdaging

Een ontwerp maken en uitvoeren,  zodat het aantrekkelijk is om landelijk groen te genieten op het terras van de Kokshoeve (café - restaurant - zalen) te Gemert.

In het doordachte ontwerp en de uitvoering hebben we o.a. rekening gehouden met de volgende aspecten: veiligheidsaspecten spelende kinderen, toegankelijkheidsaspect voor invaliden, praktische en logistieke routes van gasten en personeel en parkeergelegenheden voor auto's en fietsen. E.e.a. moest passen in de landelijke omgeving waar de horecagelegenheid is gevestigd. Bovendien moest de beplanting passen bij een landelijke uitstraling.

Bijzonder

Bij de aanleg van deze tuin zijn we tijdens het grondwerk nog zaken tegengekomen die herinneren aan het voormalige tramstation dat op deze plek heeft gelegen.

We nodigen u uit om op dit terras zelf te ervaren wat groen genieten is.

Zakelijk groen genieten voor deze horeca-ondernemer omdat zijn terras goed bezet is bij ''terrassenweer''. Bovendien werkt zijn personeel in een fijne evenwichtige omgeving met veel groen.

Dit is zakelijk groen genieten waar van der Loo Hoveniers voor staat.