bijzonder

groen

genieten

Project

Leontienhuis

Opening door Máxima

Een voormalige boerderij in Zevenhuizen is door oud topwielrenster en tevens oud inwoonster van Boekel, Leontien Zijlaard - van Moorsel verbouwd tot inloophuis waar mensen met eet(stoornissen) zoals anorexia terecht kunnen voor hulp en ondersteuning. 

Van der Loo Hoveniers zorgt dat de gebruikers van het Leontienhuis gezond groen kunnen genieten en heeft zorg gedragen voor de plaatsing van de Quick Hedge Instant Hagen van Peter Bongers. Daarnaast heeft Van der Loo Hoveniers en Quickhedge de organisatie van het Leontienhuis van praktische adviezen voorzien rondom de praktische uitvoering van de aanleg van de tuin rondom het Leontienhuis. Het gehele project is tot stand gekomen met financiële steun van onder meer bedrijven, fondsen en particulieren.

Tour de France

Op zondag 5 juli 2015 is de Tour de France het Leontienhuis gepasseerd. Een bijzonder moment voor Leontien als winnares van de Tour de Féminin. Deze twee bijzondere gebeurtenissen zijn gecombineerd tijdens een uniek evenement: Grand Départ, zie ook het filmpje van dit evenement: 

https://www.youtube.com/watch?v=v2ZF6G2NDcQ

Koningin Máxima opent Leontienhuis

Hare Majesteit Koningin Máxima der Nederlanden heeft op donderdag 9 juli 2015 in Zevenhuizen (gemeente Zuidplas) de officiële opening van het Leontienhuis verzorgd. Dit was een bijzondere gebeurtenis.

Zie ook filmfragment:

http://www.show.nl/showflits/2015/emotioneel-bezoek-koningin-maxima/