bijzonder

groen

genieten

Zakelijk

groen genieten

terras Gemert

Uitdaging

Een ontwerp maken en uitvoeren,  zodat het aantrekkelijk is om landelijk groen te genieten op het terras van de Kokshoeve (café - restaurant - zalen) te Gemert.

In het doordachte ontwerp en de uitvoering hebben we o.a. rekening gehouden met de volgende aspecten: veiligheidsaspecten spelende kinderen, toegankelijkheidsaspect voor invaliden, praktische en logistieke routes van gasten en personeel en parkeergelegenheden voor auto's en fietsen. E.e.a. moest passen in de landelijke omgeving waar de horecagelegenheid is gevestigd. Bovendien moest de beplanting passen bij een landelijke uitstraling.

Bijzonder

Bij de aanleg van deze tuin zijn we tijdens het grondwerk nog zaken tegengekomen die herinneren aan het voormalige tramstation dat op deze plek heeft gelegen.

We nodigen u uit om op dit terras zelf te ervaren wat groen genieten is.

Zakelijk groen genieten voor deze horeca-ondernemer omdat zijn terras goed bezet is bij ''terrassenweer''. Bovendien werkt zijn personeel in een fijne evenwichtige omgeving met veel groen.

Dit is zakelijk groen genieten waar van der Loo Hoveniers voor staat.